FBW Regiony 2024: Vysočina – Je burza vhodná pro rodinné firmy?

Autor LIFTIA
Datum vydání 3. duben 2024

Přijměte naše pozvání na událost Family Business Week Vysočina, která se koná na malebném zámku ve Žďáru nad Sázavou ve spolupráci s Constantinem Kinským, a to ve čtvrtek, 16. května.

V pořadí již třetí setkání v rámci série FBW regiony 2024 proběhne ve dvou moderovaných diskusích následovaných neformálním společenským programem. Právě v prvním bloku panelové diskuse budeme mít tu čest setkat se s těmi nejpovolanějšími na téma: Je burza vhodná pro rodinné firmy?

Odborné diskuse se zúčastní Pavla Fischerová, manažerka trhu START pražské burzy, Jan Moravec, CEO FIXED.zone, Petr Kasa, CEO Pilulka a Tomáš Morava, zakladatel LIFTIA, kteří budou sdílet své přímé zkušenosti a příběhy o tom, že vstup na burzu není dominantou pouze nadnárodních obrů, ale vhodným nástrojem pro nastartování rozvoje také u menších a středních rodinných firem. Diskuse bude otevřená a budeme rádi, pokud se zapojíte i vy.

Následující panelové diskuze bude přítomen Vítězslav Schrek, hejtman kraje Vysočina, Vladimír Chládek, majitel společnosti TOKOZ, Constantin Kinský a David Krajíček, zakladatel FBW,  kteří budou diskutovat o tom, jak spolupráce rodinných firem s krajem může přispět k posílení regionálního rozvoje.
Vstupenky a detailní informace o programu naleznete na webových stránkách Family Business Week pod tímto odkazem.

V LIFTIA jsme hrdým partnerem této akce a s potěšením podporujeme celou sérii Family Business Week, která posiluje sdílení zkušeností, inspirace a budování silné podnikatelské komunity vytvářením prostředí pro sdílení know-how a navazování nových vztahů.

Budeme se těšit na společné inspirativní setkání