Společnost FIXED.zone zahájila primární úpis nových akcií

Autor LIFTIA
Datum vydání 19. říjen 2021

V září letošního roku se LIFTIA stala autorizovaným poradcem a analytikem pro trh START Burzy cenných papírů Praha, na který nyní uvádí ryze českou společnost FIXED.zone a.s..

Podmínkou vstupu FIXED.zone na trh START bylo schválení unijního prospektu ze strany České národní banky, který nabyl právní moci v pátek, 15. října 2021. FIXED.zone tak bude moci zahájit primární úpis nových akcií již v úterý, 19. října v 10 hodin, a to při příležitosti tradičního START Day pražské burzy, který se bude vysílat online pod tímto odkazem.

Sledujte START day

Všechny zájemce o setkání s Janem Moravcem - CEO FIXED.zone a.s. a Tomášem Moravou - garantem analytické zprávy za LIFTIA zveme ke kulatému stolu dne 26.10.2021 v 17:00 v sídle Burzy Cenných Papírů Praha a.s. v Burzovním paláci. Diskutovat budeme o současné situaci i budoucnosti FIXED.zone, o dosavadním průběhu úpisu, ale zejména o všech tématech, která budou vznesena z publika, či předem zaslána prostřednictvím emailů a dalších elektronických kanálů.

FIXED.zone v rámci IPO nabídne až 222 000 kusů nových akcií v upisovacím cenovém rozpětí od 180 do 222 korun za kus a od investorů tak získá přibližně 40 až 50 milionů korun. Získané prostředky společnost chystá využít zejména pro své expanzivní plány. Akcie budou obchodovány pod ISIN CZ0009011086 a tickerem “FIXED”. Úpis poběží od 19. října do 2. listopadu 2021 a zúčastnit se jej může každý přes vybrané členy burzy.

Tomáš Morava, jednatel a zakladatel LIFTIA u příležitosti schválení prospektu a zveřejnění podrobností nové emise dodává: “Nesmírně nás těší, že toto několikaměsíční úsilí vrcholí nabídkou IPO, při které držíme FIXED palce. Jedná se o tuzemského výrobce, který má zaslouženě globální ambice a ve světě inovativního mobilního příslušenství může hrát roli celoevropského lídra. Takové příběhy naší české burze START sluší a jsem rád, že LIFTIA u nich může být.”

Přihlaste se na webinář

Společnost LIFTIA s.r.o. je zpracovatelem analytické zprávy pro FIXED.zone a.s., jejíž plné znění naleznete pod tímto odkazem.

Při této příležitosti si Vás rovněž dovolujeme pozvat na nadcházející virtuální setkání, kde Vám FIXED.zone a její IPO na trhu START dále podrobněji představíme.

Webinář se bude konat dne 27. října 2021 od 17:00 hodin. V případě, že máte zájem o účast, neváhejte se zdarma registrovat přes formulář:

V průběhu webináře Vás Tomáš Morava, zakladatel LIFTIA a Vojtěch Štursa, analytik LIFTIA provedou historií FIXED, představí Vám její plány a vize, ale diskuze proběhne také k tématům ocenění a analýzy, které LIFTIA pro FIXED prováděla. Účastníci uvedou hlavní faktory, rizika a růstové předpoklady, s kterými se u FIXED v průběhu příprav vstupu na PX START setkali. Na závěr bude poskytnut prostor pro zodpovězení Vašich dotazů.

Další klíčové dokumenty související s touto emisí akcií naleznete na stránkách FIXED.zone v sekci “Pro investory”.

Pozvánka LIFTIA Talk