Diskuze LIFTIA se zástupci pražské burzy a národní rozvojové investiční

Autor LIFTIA
Datum vydání 19. leden 2022

Ve čtvrtek, 13. ledna LIFTIA v prostorách libereckého podnikatelského inkubátoru Lipo.ink uspořádala streamované setkání s CEO pražské burzy Petrem Koblicem a předsedou představenstva Národní rozvojové investiční, Martinem Potůčkem. Celou akci moderoval zakladatel LIFTIA Tomáš Morava.

Setkání bylo zahájeno úvodním slovem hejtmana Libereckého kraje Martina Půty a ředitele Lipo.ink, Phillipa Rodena. Následně již byla obsahem plodná diskuze o samotném trhu START pražské burzy, aspektech, které si s sebou tento způsob financování růstu společnosti nese a rovněž o tom, proč se není třeba IPO na trhu START bát.

Účastníci se od Petra Koblice dozvěděli, pro koho je trh START určený, co všechno proces vstupu obnáší a jaké jsou požadavky na firmy, které se k IPO rozhodnou. Martin Potůček objasnil roli Národní rozvojové investiční a sdělil, jaká jsou kritéria investice, která může dosáhnout až 30 % z celého objemu emise.

Během diskuse však zazněly mnohé další užitečné informace, pokud se i vy chcete dozvědět více o tom, co pražská burza a národní rozvojová investiční může vaší firmě přinést, neváhejte shlédnout záznam události:

V případě, že máte zájem o dodatečné informace, můžete si stáhnout naši případovou studii o velmi úspěšném IPO společnosti FIXED.zone. Právě tuto společnost tým LIFTIA v loňském roce na pražskou burzu uváděl, a proto se na nás můžete obrátit s jakýmkoliv dotazem.